Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@06:18:12 GMT

«شیر شاه» سلطان باکس‌آفیس شد

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۱۸۳۴

داستان سیمبا و موفاسا این بار به کارگردانی جان فاورو، از نمایش در ۴۷۵۶ سالن سینما در آمریکای شمالی در سه روز اول اکرانش ۱۸۵ میلیون دلار فروش کرد.

اخبار فرهنگ و هنر _ دیزنی با این فیلم بار دیگر یک رکورد به جای گذاشت و عنوان پرفروش‌ترین فیلم ماه جولای را از آن خود کرد. این فیلم در عین حال پس از «انتقام‌جویان: پایان بازی» که کارش را با فروش ۳۷۵ میلیون دلار در افتتاحیه شروع کرده بود، دومین فیلم پرفروش سال در افتتاحیه‌اش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازار بین‌المللی نیز «لاین کینگ» ۲۶۹ میلیون دلار فروش کرد تا فروشی ۴۳۳ میلیون دلاری را در سطح جهان به ثبت برساند. البته باید فروش فیلم در چین را که از هفته پیش شروع شده بود و برابر با ۹۸ میلیون دلار است به این مجموعه اضافه کرد تا مجموع فروش فیلم به دست آید که برابر ۵۳۱ میلیون دلار است.

کتلین تاف رییس توزیع جهانی دیزنی درباره موفقیت این فیلم گفت: «شیرشاه» چنان جایگاهی در فرهنگ پاپ به دست آورده که شاهد حضور مردمانی از فرهنگ‌های مختلف برای تماشای فیلم هستیم و باید بگویم هر کسی دوست دارد به نوعی بخشی از این فیلم باشد.

دیزنی به جز «شیرشاه» تاکنون ۵ فیلم دیگر از دنیای انیمیشن خود را به فیلم زنده تبدیل کرده که «دیو و دلبر» در سال ۲۰۱۷ با افتتاحیه ۱۷۴ میلیون دلاری، «آلیس در سرزمین عجایب» در سال ۲۰۱۰ با افتتاحیه ۱۱۶ میلیون دلاری، «کتاب جنگل» فاورو در سال ۲۰۱۶ با افتتاحیه ۱۰۳ میلیون دلاری از جمله آن‌هاست. فیلم بعدی نیز «علاءالدین» گای ریچی با افتتاحیه ۹۱.۵ میلیون دلاری است که در نهایت فروشش از یک میلیارد دلار در سطح جهان فراتر رفت. ضعیف‌ترین فیلم در این میان «دامبو» تیم برتون بوده است که فروشی ۴۵ میلیون دلاری را اوایل امسال ثبت کرد.

فروش دیگر فیلم‌های باکس آفیس نیز به این ترتیب است که «اسپایدر من: دور از خانه» فیلم دوم باکس آفیس آمریکای شمالی شد و در سومین آخر هفته اکرانش ۲۱ میلیون دلار فروش کرد تا در مجموع در بازار آمریکا به رقم ۳۱۹ میلیون دلار برسد. فروش بین‌المللی این فیلم ۵۶۹ میلیون دلار بوده است.

جایگاه سوم از آن «داستان اسباب‌بازی ۴» دیزنی با فروش ۱۴ میلیون دلار دیگر در پنجمین هفته نمایشش در آمریکاست. این فیلم در مجموع به فروش ۳۷۵ میلیون دلاری در بازار داخلی و فروش ۸۵۹ میلیون دلاری در سطح جهان دست یافته است.

فیلم شماره ۴ هفته «خزیدن» با فروش ۶ میلیون دلار در بازار داخلی بود تا در مجموع فروشش به ۲۳ میلیون دلار برسد. در مکان پنجم نیز فیلم موزیکال «دیروز» ساخته دنی بویل با فروش ۵.۱ میلیون دلار در چهارمین آخر هفته اکرانش جای دارد. این فیلم تاکنون به فروش ۵۷.۵ میلیون دلاری دست یافته است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سینمای هالیوود باکس آفیس شیرشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است

چند وقت پیش، برخی بلاگر‌های فضای مجازی مدعی شدند در سال جدید برای تمدید قرارداد اجاره، مالکانشان درخواست دریافت اجاره به صورت دلاری را داشتند.
برخی از واسطه‌گران این منطقه در رابطه با این موضوع، تایید کردند که معدود مالکانی وجود دارند که خواهان دریافت اجاره به صورت ارزی هستند.

بخش دیگری از این مالکان نیز گفتند، مالکانی که خارج از کشور هستند این گزینه را مطرح می‌کنند؛ اما به گفته برخی دیگر، مالکانی در داخل ایران به دنبال مشتری دلاری هستند و البته دسته آخر تاکید داشتند اجاره دلاری بازار خودش را دارد.

به گفته آنها، برخی مالکان ملک خود را به به افراد خارجی همچون دیپلمات‌ها و کارکنان شرکت‌های چندملیتی اجاره می‌دهند و بنابراین، با نرخ دلار حساب می‌کنند.

همچنین تعدادی از واسطه‌گران، تاکید داشتند به دلیل اینکه این موضوع قانونی نیست حاضر به نوشتن قرارداد نیستند.

به گفته تعدادی دیگر، مستاجران ایرانی حاضر به پذیرش ریسک قرارداد ارزی نیستن و معمولا تن به اجاره نمیدهند؛ اما بعضی از واسطه‌ها نیز می‌گفتند قبلا چنین مواردی داشته‌اند، اما امسال تا به الان نه.

در بررسی فایل‌های لوکس تو مناطق ۱ و ۲ و ۳ تعداد این فایل‌ها قابل توجه نبود، اما برای مثال، واحدی ۹۰ متری مبله با تمام امکانات در محله جردن، بدون ودیعه، اجاره ماهانه‌اش ۷۰۰ دلار گذاشته شده البته اشاره شده که کل این ساختمان ۵ طبقه به افراد خارجی اجاره داده می‌شود.

نکته دیگر اینکه معمولا این واحد به همین صورت مبله هستند و مدت زمان اجاره آن طولانی نیست.

واحدی ۳۰۰ متری با ۲۳ سال ساخت در همین محله با تمام امکانات و مبله، ۱۵۰۰ دلار ماهانه قیمت گذاشته شده که در آگهی ذکر شده برای مستاجران ایرانی در صورت پرداخت ریالی، ضربدر دلار روز می‌شود.

منبع: اکوایران

tags # مسکن ، اجاره‌نشینی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد